Malin

Tjooooooooooo!

Igår simmade jag, det var kul. Vi hade teknikpass. Vi tränade påfrisim och vändningar.

Idag hade vi franskaglosor. Det gick bra vad jag vet. Efter idrotten så uppäckte jag, Lollo och Linnea av någon hade förstört Lollos cykel totalt! Den var typ helt mosad... det var ju inte så kul, för det var ändå en ganska fin cykel. Efter skolan stack jag och Sara W till betongparken och fotade.. kanske kommer några bilder senare. Det var i alla fall skitkul. Dessutom var en i min paralellklass där, och det var lite segt. Btw så bestämde Sara och jag att vi skulle dra dit nån mer gång och fotografera+filma! Sedan åkte jag hem för att äta. Det var jättegod mat. Efter det kollade jag och pappa på gamla bilder från bla. när jag var liten. Sedan så lyssnade jag på musik och gjorde läxor.  Jag lyssnar fortfarander på musik, bara för att jag ääälskar musik!

 

 

 

Hejdåååå!

Just ja.. jag har ju en blogg! xD
Hejhej... hade typ glömt bort att jag hade en blogg men när jag hade lite tråkigt kom jag på att jag hade en! :D
Igår hade jag och Linnea lite PAARTYYY för att vi har fyllt år! Det var asum. De som va där var OlleL, "Alf", Hilda, Tilda, Moa, Lollo, Ida, Jonna, och självklart jag och Linnea! Det var skitkul, o hoppas de andra också hade det asum!
Idag köpte jag en ny vinterjacka som tydligen är likadan som Saras fast blå (hennes är svart)! Sen har jag gått på promenad med Sara på Himmelstalund och fotat med hennes kamera (om ni vill se lite bilder.. http://saaarae.blogg.se/). Det var härligt med alla träden som börjar bli "höstiga" och tappa löv och att det var så härligt med den varma solen som lyste. helt enkelt underbart. Nu sitter jag hemma i soffan med min dator och lyssnar på asum musik!


Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! ♥