Malin

BRA SÅHÄR..?

HEJSVEJS!! ♥


Nu skriver jag på min blogg MAJA!!
Hehe nejmen..
..på lovet har jag varit i Umeå hos min mormor som fyllde 80år. Sorgligt nog blev jag sjuk och lät värre än en kråka. Sitter fortfarande och hoppas på att inte ha smittat henne. När vi flör hem var mitt huvud på väg att sprängas pga att jag fortfarande var sjuk.
När jag kom hem hann jag inte ens vara hemma en timme men hann i alla fall äta en bit lasagne. Sedan följde jag med Andrea till Idre. Det var okej.
Igår kom jag hem jättesent och gick o lade mig typ klockan 12.
Idag var man väl lite trött men det gick väl bra i skolan ändå antar jag. Jag fick mig ett gott skratt när jag pratade med en viss liten kompis, som trodde jag sa "sexiga kakor" när jag egentligen sa"succékakor".
Men jaa, sen har jag varit o simmat även om jag fortfarande är förkyld, så jag höll på att hosta ihjäl mig. Vi simmade med plastfiskar med vatten i på huvudet (vi körde ryggsim). I början gick det urdåligt men i slutet började det faktiskt funka rätt bra. Med det menar jag att den slutade ramla av huvudet hela tiden.
Nu ska jag läsa på exten till "Mamma Mia", baka marängrutor eller nåt, äta mat o kolla på familjen annorlunda.Kram hejdå!♥
Trololol..

     HEJSANSVEJSAN!! :D
Bild tagen med mitt nya objektiv

...

always say "kvack"..


Idag har jag varit i skolan, som vanligt men jag gick tidigare för att göra ett spirometritest eller vad det heter. Jag hade inte astma då men jag ska göra fler test. Bland annat ska jag göra test hemma och så ska jag kolla om jag har ansträngningsastma också.
Sedan har jag varit och simmat. Det gick rätt så bra.
När jag kom hem åt jag mat och smakade på mammas nybakta bröd som var jättegott. :D
Nu sitter jag och övar till musikcafé och lite annat.
Klockan åtta tänker jag nog kolla på "familjen annorlunda" bara för att det är lite roligt...

Men jaa, imorgon är det skola och träning i Blacka som vanligt då.

På torsdag har vi friluftsdag. Jag ska spela pingis på förmiddagen och klättra på eftermiddagen. Det ska nog bli roligt, för Lollo ska också göra det. Jaa sen får jag väl vägleda henne till klätterhallen då för att hon inte hittar men det ska nog gå bra. :)

På lördag åker jag till Umeå, till mormor för hon fyller 80år. Det ska bli jätteroligt för Umeå är en så mysig stad..
Ska bli roligt att träffa släktingar också. Jag åker hem på onsdagen och hinner vara hemma några timmar...
... sedan åker jag till fjällen med bästaste lilla Andrea och kommer hem på söndagen.
Sedan börjar sklan igen, och på onsdagen då är det musikcafé, så ska nog börja öva massa varje dag nu om jag hinner med det. Hmmm, jaa det var nog allt jag har att säga för idag.


..bara en sista bild


                                  Byebye people! ♥