Malin

Isabel ♥

Heeeeeeej!!! :D


Idag var jag med Isabel för första gången på ungefär ett år! Sjukt kul att träffa henne igen. Först åkte vi hem till mig och gjorde... nånting. Efter det åkte vi till badhuset. Vi hoppade från hopptornet, kastade min waboobaboll så att den studsade upp på land, slängde ner simglasögon i hopptornsbassängen och hämtade dem igen, åt toasts, åt mjuk pepparkaka och hade allmänt roligt. Träffade "Matsa" som fråga om Isabel fortfarande simmade, men hon går i basket nu och då sa han att det var en käringsport, fast neee det tyckte inte vi. När vi kom hem igen åt vi mat, fotade massa fina bilder, åt hemmagjord glass och tja sen skulle hon åka hem till Stockholm. Nästa gång får jag åka dit och dra med mig typ Louise, Andrea och Julia också... :)

Lite senare hade jag simträning... det var fys innan - jobbiiigt. Började simma tidigare än vad vi skulle. Det var fjärilspass - jobbigt det med. Fick sluta tidigare för att vi börjat tidigare.Byee!!! ^^♥

segling och fotopromenad ^^

Tjo! :D

Idag seglade jag ut båten till Snedskär med pappa. I början gick det fort. Sen stod vi nästan stilla. I slutet lutade vi så mycket att det kom upp vatten på relingen och jag var nära på att ramla i. När vi kom fram gick jag omkring och fotade lite. När mamma kom och hämtade oss åkte jag direkt till Linnéa och vi gick på en liten fotopromenad. Imorgon ska vi till badhuset en stund och efter det har jag simträning. Mycket vatten känner jag...

bilder.

älska att fota!!! ^^♥
Kram hejdå! :)

SOMMARLOOOOOOV!!!!! :D
Hejheeeeeej!!!!


SOMMARLOV vare ja!!! Efter avslutningen åkte jag hem och kollade på film lite så där för mig själv. Efter det åkte jag hem till Emilia och Carolina med familjen och för att Sara och Emilia slutat 9:an vilket Sara J och Helena också gjorde och de kom också dit. Vi hade det lite trevligt sådär och åt massa god mat. Sen skulle det lilla gänget med utgångna nior iväg och träffa sin gamla klass. Jag vaknade halv två idag... oops!! Åt lite frukost. Kollade på TV på lite olika filmer, Läste Harry Potter, åt jordgubbar med grädde, kollade lite mer på TV och läste Harry Potter, åt mat, kollade ännu lite till på TV och nu sitter jag vid min lilla laptop som precis startade om sig. Ja som ni märker har mitt lov inte börjat speciellt händelserikt, men det kommer lite senare.
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Harry Potter. Imorgon tar jag dagen som den kommer. Kanske är med nån kompis om jag får tag i nån. Sara åker till Frankrike. Hoppas hon får det kul. Jag vill också dit. Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva... hur som helst SKÖNT MED SOMMARLOV!, men kommer sakna världens bästa klass.


byeee!