Malin

Sista uteträningen

Körde totalt 4500m idag. Först 200 insim. Sen alla långdistanser från 200-1500m. Alltså 200 fjäril, ryggsim, bröstsim, frisim och medley, 400 medley och 400 frisim, 800 frisim och 1500 frisim. Sen simmade jag av 200m. Jobbigt, men roligt. :)
Nu är jag med Andrea. Vi ska på bio ikväll. Yay! ^^

Chiao <3

Höst
Sista dagarna av sommaren nu då. Det var trevligt så länge det varade, men jag gillar alla årstider på olika sätt. På vintern är det massa vacker vit snö och man kan åka skidor, på våren kommer alla fina vårblommor, på sommaren är det varmt och man kan göra lite vad man vill, på hösten har naturen vackra färger och man kan sitta inne och mysa. Dessutom fyller jag år då. Just den här hösten blir förresten speciellt bra. Vi ska ju till Malta med klassen typ 29/9-3/10. Kommer bli myyyys. Jag går ju i världens bästaste, finaste, underbaraste, snällaste klass.
I alla fall... jag gillar höst.
 
 
Bilder från förra hösten när Linnéa och jag var ute och fotade. 
 
 
Bye! <3
 
Blixtar och dunder...
Halloooj! :)
 
I morse när vi skulle ha engelska kom våran gamla musiklärare och pratade om vad vi ska sjunga på maltaresan, så vi hade ingen engelska. Sen var det svenska, och då började vi jobba med ett arbetsområde om författare. Vi jobbar i grupper och min grupp skriver om Selma Lagerlöf. På idrotten körde vi softboll. Det var ruuuuuuuligt, och jag tycker det gick gaanska bra för mig i alla fall. Sen var det ju fisk till lunch. Jag gillar inte fisk, så jag åt inte direkt mycket. Sen var det klassråd. Vi pratade lite om både nödvändiga saker och inte nödvändiga saker. Våran lärare tänkte nämligen att vi kunde jobba med engelska för att vi inte gjorde det på morgonen. Som ni kanske förstår ville inte alla det och började ställa massa onödiga frågor bRa för att skjuta upp tiden och många av frågorna var rätt så dumma, så man kan väl säga att det blev rätt mycket skratt på det där klassrådet. Sen så började det åska och en i klassen öppnade fönstret så man hörde bättre, och började sjunga BLIXTAR OCH DUNDER, och en annan hängde på, och efter ett tag satt nästan hela klassen och sjung Diggilo Diggiley. Hahahaha bästa klassrådet asså! Sista lektionen hade vi NO, då vi labbade med vatten och tjaa värme. Vi håller nämligen på med fysik, då vi för tillfället jobbar om värme. Det var en rätt chill lektion det med. Alltså vi var inte flummiga och så, det var helt enkelt bara inte speciellt jobbigt för man behövde inte tänka sådär jättemycket.
 
 
Bye! :)