Malin

GOD JUL! ♥
God jul alla fina läsare! Hoppas ni haft en bra dag. Själv har jag ätit en massa god julmat, men annars inte så mycket. Kalle Ankas julafton kollade vi såklart på. Standard. Vad har ni gjort? Jag fick lite fina julklappar också... sista Harry Potterboken, sista Harry Potterfilmerna, en bok att dela med syrran, yogamatta, mys duschtvål, awsome hudkräm, en berlock, presentkort, mm. Nån av er som fått något roligt? 
Har fotograferat lite också, men jag lägger inte upp bilderna idag. Orkar inte nu. 
 
Buon Natale! ;) Ciao. ♥
~mallompan
How Christmas should be
 
Vad jag menar är att det borde vara snö på julen. Om det inte är en vit jul är det ingen riktig jul. Inte för mig i alla fall. Det är egentligen inte ens vinter utan snö. Min lilla hjärna tror fortfarande att det är höst. Jag älskar snö. Det är på grund av den som jag älskar vinter så mycket. Vintern brukar vara min favoritårstid, men nu är det ingen snö och utan snö är det inte riktigt vinter. Vi kunde väl åtminstone fått snö nu till jul? Är det verkligen jul imorgon? Det känns då inte som det. 
Det här är ju dock bara min åsikt. Är det någon annan som tycker som jag? ♥
 
~mallompan 
Från härlig dag till hatar detta.
Blir så arggggg! Jag skrev ett awesome inlägg och sen fick min mobil fnatt och jag blev av med det inlägget. Jag orkar inte skriva om det. Men kort sagt har det vart en rolig dag med rolig träning och en julklapp från min bästisfestis. Världens bästa julklapp. En kortlek. Jag brukar inte spela kort men de här korten är speciella. Jag avgudar dem! 


Ciao<3
~mallompan