Malin

Idag

Idag var också en rätt trevlig dag!
Först gick Andrea och jag på stan, sen blev vi hungriga och åkte hem och åt och hämtade badkläder. Andrea hade gått och sagt att hon ville bada ganska många gånger när vi var på stan för det var väldigt varmt.
På badhuset var vi rätt flummiga. Hoppade från hopptornet och dök bakåt typ en miljoner gånger och hade det allmänt kul.
Sen hemma igen kollade jag på Gossip Girl med syrran. Gick ut lite i trädgården och fotade mobilen. Sen efter maten fick vi jordgubbar.
Sen imorgon ska jag va med bästa barndomsvännen Elma som jag inte sett på typ hundra år. Kommer säkert bli great!! ;)

Chiao! :*

Igår

Igår kväll ringde Andrea och frågade ifall jag ville hänga med till gransjönäsbadet så då följde jag med henne och hennes familj dit. Det var bara vi där så det var rätt najs. Det var faktiskt varmare än man trodde det skulle vara, eftersom det hade regnat en del och det var mulet. Jag var först att doppa mig! Wohooooo!!! Andreas mamma fotade lite när vi hoppade. Dock blev det bara en på när vi faktiskt bara hoppade, men det blev rätt härliga bilder i alla fall. Lite kul att Andrea och jag springer likadant på en bild också. Sen efter hängde jag med hem till dem ett tag.


 

Chiao!

Lördag

Idag hade vi morgonträning. Orkar inte skriva vad vi simmade, men jag kan säga att det var sjuuuuuuukt jobbigt. Sen efter simningen hade vi dessutom fys. Huh.
Sen har jag mest varit hemma och tråkat, och så regnade och åskade det men nu ere soligt igen!
Nu kom Kerstin (moster) och Bernt.
Vi hörs.

Chiao!