Malin

Dagen
Tillbaka till skolan efter lovet. Tack och lov att det var en måndag. Sovmorgon och bara fyra lektioner, varav två bara var roliga. Nu väntar resten av veckan, med lååååånga skoldagar men jag överlever. Svenskaprov imorgon och en NO-grej. Så inte taggad, men sånt måste ju också ingå i livet. Åkte direkt till badhuset för att träna efter skolan. Vi hade fadderträning. Roligt! Det var god middag. Jag anmälde mig (kljhgdlfösdrughvplieusdhväolds) till en audition. Jag kommer så inte klara av det... fast jo. Be positive now. Kommer gå sketabra. Pfft. Nu måååååååste jag göra läxor. Läxor som jag egentligen skulle börjat med då jag hade simträning, för att inte behöva streckplugga. Jag tänkte egentligen skippa träningen, men så blev det icke. Jaja det är som det är. Livet kan ju inte alltid vara underbart. 
 
Ciao! 
~mallompan ♥
Ramundberget
Vi åkte dit på söndagen, men hann ej åka några skidor.
På måndagen åkte vi mest i blåa backar och liksom värmde upp.
På tisdagen åkte vi också skidor... ah great, jag skulle skrivit tidigare då jag kom ihåg bättre. 
 I alla fall... strunt i vilka dagar allt hände. Jag sov hemskt. Delade rum med syrran. Ibland var vädret underbart och ibland var det hemskt. Nån dag stängde de till och med av stolsliftarna. Sara och jag åkte K2 själva. En dubbelsvart backe. Sista dagen åkte vi Svarte Petter. En dubbelsvart puckelpist. Nån dag skulle sara och jag åka en backe, men hade glömt att det var en puckelpist efter alla dessa år... En dag hade det snöat efter att de kört pistmaskinerna, så då åkte jag först längdskidor med mamma, och på eftermiddagen hyrde jag feta skidor (vilket pap och Sara redan hade gjort) som passar mycket bättre för lössnö än våra vanliga carvingskidor. Då åkte vi i skogen. Jättenice. Sara och jag hade även åkt i skogen själva massa innan. Sara och jag körde "följa John", haha. Vi knöt ihop stavarna och snurrade. Bra beskrivning, ehm. Kul i alla fall. Vi fikade på "tusen". Ett väldigt mysigt café uppe på fjället. Pap, Sara och jag åkte till funäsdalen en dag (där vi alltid bott tidigare) men tröttnade fort och åkte "hem". Sen orkade jag inte åka något mer den dagen så jag satt ensam inne i lägenheten. Jag stötte på Olle gånger två. En som går i klassen och en som slutade i klassen för några år sedan. Fast det var väl mest "ah där är han", inte stötte på. Men spela roll. Vi åt middag med några som vi känner, och fick efterrätt. Chokladmousse med hallon. Mummmmms. Jag kunde förstå några norska ord. Yay. Det var en ganska modrern lägenhet men ganska liten. Det var mycket snö. Nähä you don't say?! Det var en hel vecka och man blev väldigt trött, men det var ganska kul ändå.
 
Här var de fina "detaljerna" från resan. Bra va? Nä inte direkt. 
 
Ciao!
~mallompan
audition
nu har jag anmält mig till audition för Sound Of Music, som kommer sättas upp av Östgötateatern. Jag kommer garanterat att avlida.

Ciao!
~mallompan