Malin

SILHOUETTE
Nu har jag träffat Ebba! Vid lunch drog jag iväg på stan och käkade lmed henne. God lunch. Det var jättekul att träffa henne igen! Det var ett tag sen. Vi gick omkring på stan ett tag och jag hittade några få mysiga saker jag blev helt förälskad i, men jag köpte dem ej. Nu sitter jag och suktar efter de underbara mysiga sakerna och längtar efter hösten och att bara sitta och vara helt cozy och dricka massa te och kolla film och jag vet inte vad. ^^ Jag är inte riktigt en typisk sommarmänniska. Började bli trött på värmen för ett bra tag sen. :/
 
Nu kommer vi till hela "SILHOUETTE-grejen". När vi var i mormors stuga under Umeåbesöket fick vi ju vara med om en hel del solnedgångar... dum som jag var gick jag aldrig ut och fångade själva solen, men här kommer i alla fall några hyfsat coola silhuettbilder jag tog med Sara. Jag har redigerat dem lite också. Tyvärr fotade vi även med Saras kamera där nu några riktigt bra bilder finns. Får se om jag kan lägga upp dem någon annan gång. Enjoy! ;)
 
Moi!
Sara!
Moi encore!
 
 
Ciao!
~mallompan♥
Hemma
Kom hem från Umeå igår kväll, där jag varit sedan i tisdags förra veckan då vi stannade hos våra kusiner i måndags. Det tar ungefär 10 timmar hela vägen till Umeå så det kan vara skönt att få ettlängre stopp på vägen. Dock åkte vi hela vägen igår. Jobbigt, men vi har ju gjort det många gånger förut. Det var kul att träffa släkten, men det var väldigt varmt... som i största delen av Sverige. Fast som tur är ligger mormors stuga vid vattnet så det gick att bada. 

Det var som en bastu när vi kom hem. Tänk er ett hus som haft alla fönster och dörrar stängda och då stängt in värmen i över en vecka i typ 30 grader!? Hur varmt var det här? Nån som vet? I alla fall var det så varmt när vi kom hem och jag stack ut och sprang. Why? I den värmen? Puh. Inte tränat ett dugg på hela sommaren dessutom. Behöver komna i form igen. Det är så hemskt när man tappar fysiken. Man känner sig så mesig. 

Selfie på vägen hem... med tröjan bakofram. ;P

Ciao!
~mallompan<3
Design på amatörnivå
Jag, Sara och vår kusin Amanda har en tradition att på sommaren göra en klädkatalog som har fått namnet SAM. I år hade jag väldigt många idéer och började rita lite annat utanför. Här är en liten del av allt jag gjort. Jag skulle så gärna sy upp några av plaggen eller hitta något nästan likadant (även av de ni inte får se) men tyvärr har jag inte kunskapen.. eller materialet för tillfället.


Ciao!
~mallompan<3