Malin

~går miste om solen~
Hej alla! Hoppas ni har det bättre än mig. Hoppas ni har det jättebra! Själv har jag nu varit sjuk i en vecka. Började bli lite förkyld på Bråvalla och i måndags kom värsta biten. Då hade jag 39,7 graders feber. På tisdagen hade jag det också men inte lika hög. Kul att jag ska vara sjuk när det är som varmast. Nu när det är så fint väder. Jag får hoppas på att det i alla fall blir hyfsat bra resten av sommaren.
 
Det känns som om jag haft varenda förkylningssymptom en människa kan ha... vilket jag självklart inte har men tja. Feber, huvudvärk, ont i nacken, snuva, hosta och halsont, ögoninflammation. Mer än vanligt i alla fall. Kunde det inte räckt med lite hosta, snuva och huvudvärk? Som det brukar vara. Jag blir mer än gärna frisk nu. Precis nu. Bara att knäppa med fingrarna en gång och så vips är jag frisk. Vad härligt det skulle vara om det fungerade så men tjaa, nu gör det ju inte det. 
 
Hela min vecka har bestått av att växla mellan säng och soffa, tv och dator... och snytit mig. Hela tiden. Jag är förvånad över att näsan inte trillat av. Någon mer som förvånar mig är att jag inte behöver gå på toa varenda sekund. Vet ni hur mycket jag druckit? Speciellt te. Det är väl för att det är så varmt antar jag. Mamma och pappa är ute och seglar. De kommer förmodligen hem ikväll eller imorgon. Sara jobbar. Därför har jag varit själv större delen av dagarna. Jag vill ut. Träffa människor. Bada. Skulle egentligen följt med mamma och pappa men tja så gick det med det. 
 
Ciao!
~mallompan♥