Malin

~STAR FOR LIFE~
Idag var det Star for Life. En konsert närmare bestämt. Ett projekt som hållit på några år och samlar in pengar till Sydafrika. Jag har varit med två gånger tidigare. I sjuan och åttan med skolan tror jag. Nu var jag med bara för att. Det är så kul!!! Liksom superdupermegakul! Jag saknar väl att sjunga i kör lite sådär lagom, så när jag får chansen till det så är det ju bara att köra! Star for Life är dessutom en av de roligaste konserterna jag varit med om... eller ja alla tre gånger jag varit med har varit lika kul. Visst det kanske inte är lika diciplinerat som när man haft vanliga konserter när man gått i musikklass, vilket jag också tycker är kul, men det är för en bra sak och det är meningen att man ska ha kul och bara sjunga så man spricker. Det är såna stunder man ska ta vara på och uppskatta och minnas. Det var en bra dag. En dag jag mådde bra på. :)
 
Hann med en liten snabb selfie med Molly och en inte så bra bild på Måns i förbifarten när jag skulle hem. ;)
 
Ciao!
~mallompan
~photograph~
"If you truly love nature, you will find beauty everywhere."  -Vincent Van Gogh
 
Ciao!
~mallompan
~through the lens~
Hej alla glada... och icke glada för den delen. Idag var jag med Lollo. Vi hade en minipicknick på himpan. Sen fotade vi lite och jag kan väl säga att jag blev rätt nöjd med en hel del av bilderna. Svårt att bestämma mig för vilka jag ska dela med mig av. Jag gör så här: Jag lägger upp några bilder på Lollo och mig i det här inlägget och så lägger jag upp lite andra bilder i ett eller flera andra inlägg. Here we go...
 
 
Förutom det har jag sett en film som heter "Summer in February". Älskar den. Den slutar inte sådär "och alla levde lyckliga i alla sina dagar". Den är inte jättetragisk heller men det är inte riktigt ett typiskt lyckligt slut. En aning förutsägbar, men det gör mig inte så mycket. Den var bra. Ett tips om ni vill ha en mysig filmkväll nån gång snart. ;)
 
Ciao!
~mallompan