Malin

~I lugn och ro~
Godmorgon! Vaknade upp vanlig tid, halv sju för att få reda på att min första lektion är inställd. Nästa lektion är inte förrän 11:10, så tar det lite lugnt med en kopp te och lite så. 

Igår kändes som världens längsta dag... väldigt tröttsamt. Jag hade både muntligt franskatest och historiaprov. Ont i ryggen har jag också, förmodligen för att jag rör på mig för lite och sitter för mycket på inte så ergonomiska platser. Jag antar att jag får ändra på det.

En mysig promenad fick jag i alla fall lite senare på kvällen. Kunde ändå vara ute ett bra tag nu när det inte är så kallt längre (saknar snön dock). Att promenera är alltid skönt, antingen för att själv få lite frisk luft och skingra tankarna eller med någon man kan ha långa samtal med. För mig är det snabbaste sättet att ta en liten paus från vardagen och bara ta det lugnt.

Nu ska jag återgå till mitt tedrickande och se om det finns något produktivt jag kan göra, kanske nån läxa. Ha en bra dag alla fina!

Ciao! ~mallompan
~Hejdå snö, hej halka~
Hej! Min dag började inte på bästa sätt. Jag tänkte inte på att det kunde vara halt ute nu när det smälter, så på den tiden jag vanligtvis hinner till spårvagnen hann jag lite drygt halvvägs. Jag väntade på nästa, med vilken jag skulle bli runt fem minuter sen. Tyvärr blev det mer än så. 20 minuter sen blev jag. Spårvagnen var sen och sen började den krångla och kunde inte åka. Man vet aldrig hur länge det tar att fixa så jag väntade. Till slut sa chaffisen att vi var tvugna att hoppa av och ta spårvagnen efter men jag gick i stället eftersom den inte heller kunde åka förrän den första var fixad. Några hållplatser innan den jag skulle av kom dock en spårvagn och jag åkte sista biten.
 
Idag är det prova-på-dag på Haga så efter individuella valet drog jag hem, där jag nu befinner mig. Min nästa lektion börjar inte förrän 13:00 och efter det slutar jag. Den lektionen får jag se till att komma i tid till, nu när jag har koll på att det är halt. ;)
 
Ciao!
~mallompan♥
~Ny termin~
Hejhopp!
Så var det en ny termin då, andra halvan av gymnasiet påbörjad. Kan inte säga att jag kände mig speciellt utvilad efter lovet då jag sovit sjukt dåligt på senaste tiden, men det var i alla fall kul att träffa lite folk igen. Trött får man leva med att vara, det är standard i skolan... både på grund av dålig sömn och chocken över att köra fullt på första skoldagen efter att i princip inte gjort någonting på lovet (fast man blir trött av skolan även om det inte är så stora kontraster). I tisdags och igår hann jag i alla fall förbereda mig en aning då jag småpluggade lite. Lovet avslutades med att åka pulka, eller närmare bestämt icakasse, i mörkret med Lollo och följa med pappa till Kolmården för att köpa en byrå av några. Hoppas alla haft ett åtminstone någorlunda bra lov!
 
Ciao!
~mallompan♥