Malin

~Fullt upp~
Hej underbara människor! De senaste dagarna har jag haft ganska fullt upp. I onsdags kväll dansade jag i över en timme då jag försökte göra en koreografi till idrotten dagen efter. Jag tog mycket inspiration från american contemporaryn så att det skulle gå snabbt att komma på något. Jag ville ju sova också. När jag väl kommit på vad jag skulle göra blev det många repetitioner direkt efter varandra. Dagen efter vaknade jag med en väldig träningsvärk. 
 
På idrotten hade jag bara tänkt visa upp min dans för vår lärare, men mina kompisar övertalade mig att köra inför hela klassen. Jag var lite sugen på det, men jag var lite feg för att göra det utan att någon gav mig en liten knuff i rätt rikning. Jag skakade som ett asplöv, men lyckades ändå ta mig igenom hela dansen. Gissa om jag blev glad! Det var inte helt felfritt men vad kan man egentligen förvänta sig efter bara mellan en till två timmars träning, då tid gick åt till att komma på dansen. Mina fina klassisar gav mig snälla kommentarer efteråt också, både om dansen och att jag vågade göra det själv. Tack så mycket! :)
 
På eftermiddagen hade jag ännu mera dans. Det var sista gången innan avslutningen imorgon. Jag lyckades sätta hela för första gången, så nu är jag väldigt lättad. Förra veckan var det flera bitar jag inte hade koll på. Dansen jag gjorde på idrotten tror jag faktiskt hjälpte. Det var för det mesta golvarbete jag inte hade koll på men genom att slänga in lite sånt i min egen dans så lärde jag mig det då. 
 
Igår var den, av mig, minst omtyckta skoldagen på en vecka. Skola 8:10 till 15:50. Efter andra lektionen känns det alltid som att det är lunch, men icke. Vi har en tredje lektion först också. Den sista lektionen är vi bara en handfull av klassen som har, vi som går natur samhäll. De andra får sluta tidigt. Förra veckan var jag helt själv från min klass, då resten var sjuka, lediga eller helt enkelt skippade lektionen. Parallellklassen var ju där, men dem känner jag inte. Det är dock inte helt negativt att nästan inte känna någon, för det blir ofta lättare att fokusera då. Jag gillar dock ändå inte fredagar speciellt mycket.
 
Efter skolan mötte jag Lollo på stan, då jag hade lite saker att köpa. Det jag införskaffade var en stor svart t-shirt att dansa och mysa i, ett nytt datorfodral (då det gamla är rätt trasigt), nytt skal till telefonen och Oliver Twist då jag för ett tag sedan hittade två extremt blekta tillgodokvitton på akademibokhandeln. Bokvalet kom sig av att jag kollade på Gilmore Girls där de nämnde den. Jag har dessutom funderat på att köpa den tidigare, men valde då en annan bok av Charles Dickens, en av Charlotte Brontë samt en av Emily Brontë. Jag tror faktiskt att jag skrev det i något inlägg för länge sen, när jag precis köpt dem.
 
När vi var klara på stan gick vi med snabba steg mot Halvars för en varsin kula glass. Lollo hade två glasskuponger hon hade fått från skolan, och vad är inte godare än gratis glass? Anledningen till att vi skyndade oss var att Lollo hade bråttom till en släkting och var tvungen att hinna med en spårvagn. När man får glassen gratis är det ju värt att stressa. Jag väntade på spårisen med henne innan jag tog cykeln hem. Huset har jag helt för mig själv till på tisdag, då mamma och pappa hälsar på Sara i Paris. Det var skönt att göra vad jag ville när jag ville. Dessutom var det första gången jag inte blev särskilt mörkrädd av att vara ensam på kvällen. Härligt!
 
Ciao!
~mallompan♥