Malin

1. Favoritkläder
^ En gammal, urtvättad t-shirt jag fick gratis på LUSH för en massa år sedan när det fortfarande fanns i Norrköping. Finns ingen underbarare myströja/gå upp på toa på natten-tröja.
 
^ V: Samma t-shirt som innan plus ett par tunna, mörkgrå mjukisbyxor jag tror jag köpte på H&M för en massa år sedan. De har ett oberäkneligt antal gånger blivit krympta i tvätten men jag har lyckats töja ut dem varje gång. De ser förvisso inte sådär jättefina ut men oh så sköna. | H: En bralette bara för att jag insett att jag inte tycker sådär särskilt mycket om bh:ar vilka känns överflödiga. Vanligtvis har jag nu för tiden därför antingen bralette eller ingenting. Det funkar extra bra såhär på hösten/vintern när man ändå går omkring med tjocktröjor större delen av tiden. Sen har jag även ett till par tunna mjukisar fast i svart som jag köpte i år på Cubus. Tvättade nästan aldrig de grå innan nämligen. 
 
^ En blå, oversized stickad tröja jag köpte på Monki kanske förra året. Den är supermysig och varm. Jag använde den mer ute bland folk förut men eftersom den är så stor är den svår att ha under vilken jacka som helst så det har blivit mer av en myströja nu.
 
^ V: En vit, stickad tröja jag köpte på second hand (hela människan) för 15kr i lördags. Tänkte att jag kunde slänga in den i mixen nu när den är "ny" och jag tycker extra mycket om den. Byxorna är i typ manchester. Dem köpte jag på BikBok för ett tag sen. De var de sista i affären när jag hittade dem så även de var ett fynd. Strumporna köpte jag på Åhlens för något år sedan. Jag har även ett par med grisar och ett med får. Jag trodde aldrig en kunde älska strumpor så mycket men de är så söta och sköna. | H: Ett svart linne jag för många år sedan ärvde av min kusin. Det är superskönt och passar till det mesta. Jag har även ett vitt men det använder jag mycket mindre. Tror det fanns ett rött först också men det var så slitet att jag slängde det för flera år sedan. Byxorna fick jag i 19-årsspresent och är från Indiska. Älskar dem!
 
~Malin
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress