Malin

Min dag och lite till :)

Heihei!! ^^

I förrgår var jag i skolan. Efter skolan cyklade jag och Andrea till stan när det regnade så det stänkte både smuts och vatten på mig. Köpte två nagellack, röd/rosa/orange t-shirt, present till Sara osv.
Igår var jag i skolan som vanligt. Hade syslöjd och det gick bra. Sen hade jag ju simning som ni vet om ni har läst förra inlägget. Det var jobbigt men en väldigt rolig träning, för jag var väldigt glad.
Idag var vi med våra fadderbarn på svenskan och lekte och fikade... Jag, Hilda, Sofia, Lollo och Linnéa var typ lekledare. Riktigt mysigt faktiskt, och roligt såklart. På idrotten hade vi orienteringsteori... Men vi hade gått igenom nästan exakt samma saker i årskurs 6, så jag lärde mig ingenting direkt... Hade engelskaprov också, och jag tror det gick bra. Efter skolan hade jag fiol och det gick bra. Min fiollärare höll tiden för en gångs skull. Efter det var jag med Andrea en liten stund. Vi dansade lite, spelade piano, kollade i mina gamla skolkataloger, åt mat och målade naglarna. Det var trevligt.
Imorgon ska jag kanske på genrep till en konsert som också är imorgon. (mamma och pappa spelar i symfoniorkestern så ja) Jag ska också kolla på film och lite sånt.
På söndag är det simtävling i Motala.
På måndag är det som vanligt.
Tisdag-Torsdag är det temadagar i skolan.
Fredag börjar påsklovet!!! Jippiiie!! ^^


ByeBye! ^^<3