Malin

2. Löv
^ En bild av min vän Lovisa när vi tog en promenad i slutet av September.
 
Ett löv och lite paella från lite drygt två veckor tillbaka när jag var i Barcelona med en liten del av släkten. Det singlade ner från de häftiga träden runt oss så jag tänkte att det kunde ju få vara med på en liten matbild.
 
Tyvärr är det rätt trist väder idag utöver att de finaste höstfärgerna börjat dö ut, så jag fuskar lite och lägger upp bilder från tidigare tillfällen. Dessutom har jag väl inte riktigt orkat ta mig tid att gå ut för att leta efter ett enda litet löv som jag kan ta en bra bild av. Istället har jag ägnat tiden åt att njuta av en liten stunds ensamhet hemma, då mamma for till Umeå imorse och pappa hade lite ärenden att ta hand om.
 
Gått igenom lite universitetskataloger har jag också gjort för även om jag är ganska inställd på att plugga till lärare finns det även en del annat jag funderar över, plus att jag inte är hundra på vars jag vill plugga. Jag får nog läsa på mer ett ganska stort antal gånger till för att verkligen kunna bestämma mig. Det är ju dock ingen brådska. Ett litet sabbatsår ska också bli av när jag är klar med gymnasiet. 
 
~Malin
Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så fina bilder :)

Svar: Tack! :)
Malin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress