Malin

:(
Hejsan. Min nyårsafton kommer suga. Vill ni veta varför? Jag berättar oavsett. Jag är sjuk, har haft 39 graders feber idag så har inte orkat göra nånting idag. Tror inte direkt att jag kommer vara frisk till imorgon... så mycket tror jag inte på mirakel. Nu har jag alltså fått ställa in mina planer. Egentligen skulle Martin, Astrid och Lollo kommit hit och vi skulle haft det bäst, men i stället kommer jag vara hemma med mamma och pappa och troligtvis må pyton. Kul va? Mamma och pappa var egentligen bortbjudna men mamma är lite förkyld också och så blir det ju inte kul för mig att vara själv hemma på nyårsafton. Som tur är har i alla fall mina tre friendos annat de kan göra. Bra bra. Hoppas du som läser det här (och alla andra) får ett bra nyår och ett riktigt bra 2015!! :)
 
Ciao!
~mallompan
~HOME SWEET HOME~
Nu är jag hemma från härliga Umeå. Där var det mycket snö vilket var ett plus även om jag inte gick ut så mycket. Någon promenad blev det i alla fall och igår åkte vi skrana. Kul kul. :) Att träffa gulliga mormor och snälla mostrar och fin kusin var inte så dumt det heller. ;)
 
Helt osammanhängande med det jag precis skrev kan jag säga att jag övergav No-Poo metoden. Jag stod inte ut med att håret blev så fettigt. Visst, det är väl ok när man går omkring hemma, men inte annars. Uäk. 
...så kastar vi oss in i ett annat ämne igen. Jag har gått och blivit förkyld. Inte kul. Inte bra. Jag måste bli frisk eller i alla fall bättre innan nyår. Har liksom planer till då... 
Nu ska jag gå ner och sitta vid matbordet och inte äta och ha astråkigt för jag är inte alls hungrig.
 
Ciao!
~mallomapan
NOËL
Årets gran :)
 
En vit jul. ^^
 
Idag är det alltså jul, om någon missat det. ;) Gick upptidigt och kollade sista avsnittet av årets julkalender. Mysigt, men pigg var jag inte. Gick ut på promenad och fotade den underbart vackra snötäckta naturen. Det varade dock inte så länge då det var riktigt kallt. Julbord med mostrar och kusin och sen den obligatoriska Kalle Anka. Efter det blev det lite julfika och att öppna julklappar. Karl-Bertil var det ju också, men det orkade jag inte se på i år. Det tog ett bra tag, men vad gör det? Till kvällsmat blev det risgrynsgröt. Gott. 
 
I julklapp fick jag: Några presentkort, en fin vit tröja, en väldigt oversized hoodie, en parfym, Hogwarts Library, En superfluffig mysig morgonrock, en stoooor hårborste, sheasmör att ha som läppbalsam, en "halsbandsklocka" i en söt liten ask/låda, en berlock till mitt armband och INGENTING*... har jag glömt något? Nääej det tror jag inte. 
 
* "GOD JUL
DU FÅR INGENTING
 
Men ett barn på flykt från norra Irak kan nu få
hjälp att bearbeta sina upplevelser genom lek på en
trygg och skyddad plats i ett flyktingläger."
 
Rädda Barnen
 

En fin gärning. :) 
 
Ojoj vad trött man är nu. Mätt också. Riktigt mätt. Julmat = gott... för gott. Hoppas ni som läser det här (och alla andra såklart) haft en bra jul, ätit got mat, umgåtts med trevligt folk, fått fina presenter och får en fortsatt trevlig kväll.
 
 
GOD JUL! :D
~mallompan