Malin

~kanske en aning höjdskräck~
Tack Andrea för att du följde med och för att du peppade mig lite där uppe i luften när jag panikade lite. ♥
 
Idag var jag vid Sörsjön med mamma, pappa och världens bästa bästisfestis (även kallad Andrea) och gick höghöjdsbanor... trots förkylning. Åååh, så kul det var. Men läskigt. I alla fall den enda 10 meter höga banan jag gick. Det räcker med en så hög när man nästan får panik... lite lägre höjder var roligare. Dock var det roligare med den högre efter... liksom JAG KLARADE DET! Det finns dock inte mycket annat att gör när man tagit sig upp 10 meter ovanför marken. There's no going back. Linbanorna gillade nog alla i alla fall. Speciellt den som går över sjön. Härligt var det. Lär väl ha en aning träningsvärk imorgon dock. :) 
 
Ciao!
~mallompan♥
~BRÅVALLA 2015~
Såååå... jag var på Bråvalla. Det ägde. Höjdpunkten för mig var Robbie Williams! Sååå underbar och otroligt bra! Milky Chance ägde också såklart. Sheppard, Echosmith, Maskinen, Lars Winnerbäck och en hel del andra. Jag lyssnade på ganska mycket, men det där var några av de jag gillade mest. Igår lyssnade jag på Björn Gustafsson och Magnus Betnér också. Härligt. Lite variation, inte bara musik.
 
Jag missade tyvärr ganska mycket av Zara Larsson och Andreas Moe, två artister jag sett fram emot. Vi kom dit efter båda börjat. De var ungefär samtidigt, så när vi väl var där kunde vi inte se det resterande av båda i alla fall. Först lite Zara på håll. Tråkigt... hade velat stå mitt i publiken och sjunga med. Andreas Moe hann jag inte lyssna lika mycket på och inte särskilt nära heller... men närmare än Zara.
 
Jag vet inte om jag verkligen är ett fan av Zara, men hon är bra, och jag kan sjunga med i de flesta av hennes låtar. Det är ju det som är det roliga med festival. Stå bland en massa människor, sjunga och vara lite för tagg på livet. Eller? Jag tycker så i alla fall. Jag drog dock lite tidigare än tänkt igår. Förlorade festivalkänslan och orkade inte vara kvar. Riktigt förkyld hvar och är jag också. Funderade på att gå tillbaka igen för att lyssna på Kent och Calvin Harris, men så blev det icke. Jag tror nog jag visste att det skulle bli så redan när jag gick. "Om jag går nu kommer jag nog inte tillbaka" tänkte jag. Jag var inte så pigg på festivalandet längre... eller tja över huvud taget.
 
 
Ciao!
~mallompan♥
~sånt jag trodde nästan alla gjort~
Hej härliga männsikor! Idag träffade jag Lovisa. Vi hade en jättebra plan om att gå på stan. Vi åkte dit, men hela stan var stängt... förutom Åhlens och ICA. Det var tydligen "midsommarsöndag" eller nåt. Weeey, men vi åt lite lunch på subway där Lollo tydligen aldrig ätit förut. Sen gick vi till en park och satt och pratade en stund innan vi bestämde oss för att fly från regnmolnen som tornade upp sig ovanför oss. Då åkte vi hem till mig och kollade på High School Musical som Lollo inte sett. Jag kan väl inte säga att jag älskar den. Jag tyckte bättre om den när jag var liten och innan jag sett den en miljoner gånger. Den är inte dålig dock... och det är en sån man bara ska ha sett, annars har man liksom missat barndomen. Därför såg vi på den så att Lollo inte skulle ha missat nåt. Vi gick ut lite och fotade innan Lollo tog spårvagnen hem. 
 
Vi bestämde oss för att åka ner på stan imorgon igen, då det faktiskt är saker jag och Lollo vill ha/behöver köpa. Otur att det var stängt idag, men vi fick det ju trevligt i alla fall. Resten av morgondagen får ni höra om imorgon när jag faktiskt upplevt den. Jag tror liksom det blir roligare att läsa då. Nu blir det nog lite House M.D. Sjukt bra serie. Just saying. ;)
 
Ciao!
~mallompan♥