Malin

The Hanging Tree
Sorry för dålig uppdatering... igen. Ni får helt enkelt stå ut med det. Jag skriver när jag vill och kan. 
 
I fredags var jag och såg "Mockingjay (del 1)" med tolv pers plus två till. För att vara ärlig förväntade jag mig mer. Visst, den var väl okej, men inte direkt så där så att man älskar den. Jag tyckte bättre om boken, men får se hur del 2 är när den kommer ut... vilket är om ett bra tag. Det jag tyckte bäst om med filmen var låten "The Hanging Tree". När man tycker bättre om en låt i en film än själva filmen måste antingen låten vara riktigt bra, eller filmen vara rätt kass. Jag antar att det är en blandning av de delarna i det här fallet. Sätt på låten på hög volym och ba woah vad bra den är. The feelings.
 
 
I lördags såg jag musikalen "Sound of Music". Följde med bästisfestis och hennes familj. Den var braaa. Kul att träffa Andrea också, vilket jag inte gör alltför ofta. Annars har jag inte gjort mycket i helgen förutom lite läxor och well... ingenting. Fick hemgjord chokladglass igår. Yum! Bästa som finns.
 
Idag var det prov. Samhäll. Innan provet trodde jag det skulle gå åt skogen. Under provet kändes det bra. Nu vet jag inte. Det återstår att se. Nu har vi dessutom påbörjat ett typ temaarbete om hållbar utveckling. Alltså vi jobbar med samma sak i svenskan, biologin och samhäll. På ett sätt är det skönt att inte ha många olika saker att tänka på, men samtidigt känns det ju lite större när man måste ta hänsyn till tre olika ämnen. Well, det går nog. Det brukar det. ;)
 
Ciao!
~mallompan
 
Tandis
Aaaah jag har ett hål mellan tänderna!! Nu kanske ni trodde att jag har hål i tänderna för det trodde både mamma pappa när jag sade så. Så menar jag icke. Jag har varit och tagit bort tandsten och nu känns det som om jag har världens största lucka mellan tänderna. Nu när jag förtydligat det kan jag ju även säga att min mun nu smakar pyton. Någon mer än jag som någonsin fått "banansmakande" fluor? Well... för er som inte har det kan jag informera om att banan är det sista jag skulle komma att tänka på om någon skulle fråga mig vad det smakar.


Annars har det varit en rätt lugn dag. Min första lektion började 11:10 så innan skolan strax efter tio kom Martin hem till mig och övade då vi och Lovisa ska sjunga på julavslutningen. Sen drog vi till skolan och hade två lektioner. Engelska och franska. Alltså behövde man inte anstränga sig till döds för att hinna eller orka med. Efter skolan fick vi låna musiksalen för att öva lite till inför julavslutningen och Lollo var med. Vi diskuterade lite hur vi ska dela upp låten och så eftersom det var lite svårt att bestämma imorse när hon inte var med. Tror det är löst nu i alla fall. Sen ska vi ju öva mer imorgon. Efter det drog jag till tandläkar'n men den biten har jag ju redan informerat er om.

Ciao!
~mallompan<3
Förkyld


Blev sjuk förra veckan och var hemma från skolan hela veckan, fast måndag - tisdag var jag hemma för att det var coachning och man inte behövde vara i skolan. Har varit i skolan den lilla snutt som gått på veckan i alla fall men är fortfarande förkyld så har inte kunnat träna. Tråkigt, men det är som det är.

Mina simtränare ska sluta! Jag fick precis reda på det, då en av tränarna skrev det i simgruppens facebookgrupp. Inte kul. Bästa tränarna ju! Har ingen aning om vem vi kommer få sen. Liksom vad händer??!?

Till sist vill jag bara säga sorry för dålig uppdatering, men vadå man kan ju inte ägna all sin tid åt att blogga. Visserligen har jag aldrig lagt mycket tid på bloggen men nu var det ju verkligen ett tag sen. Jag har haft tid och haft saker jag kunnat skriva om. Jag har bara inte orkat. Tack ni som orkar hänga kvar ändå! Kram :)

Ciao!
~mallompan<3